Skip to content

Etapele pentru un post la Ingrijire Batrani

Cauti un loc de munca la Ingrijire Batrani Austria?
Iti gasim oferta potrivita pentru un Job la Ingrijire Batrani Austria in doar 4 etape:
Cauti un loc de munca la Ingrijire Batrani Austria?
Iti gasim oferta potrivita pentru un Job la Ingrijire Batrani Austria in doar 4 etape:

Etapa I
Contacteaza telefonnic Connect Job la urmatoarele numere de telefon
Fix: +40.355.401.010
Mobil:+40.722.272.223
Poate programul nostru s-a terminat dar poti lasa un email cu numele, numarul de telefon si in maxim 24 ore un angajat Connect Job te va contacta.
email: contact@job-search.ro

Etapa II
Vei da un interviu cu un angajat Connect Job in limba germana unde vei fi intrebat despre datele tale personale, expierenta si disponibilitatea de a Ingriji batrani la domiciliul acestuia. operatorul Connect Job iti va solicita documentele intocmirii dosarului de mediere:
• Carte de identitate,
• Certificat de nastere,
• Certificat de casatorie,
• Actele de calificare profesionala,
• Adeverinta de la medicul de familie prin care rezulta ca sunteti apt de munca,
• Dovada emisa de structura specializata din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, din care sa rezulte ca solicitantul nu are interdictia legala de a parasi localitatea ori alte limitari ale exercitarii dreptului la libera circulatie in afara granitelor tarii;
Daca sti sa comunici in limba germana si ai un Certificat de calificare in 7 zile vei primi o oferta de munca pentru Ingrijire Batrani Austria.

Etapa III
Daca ai acceptat Oferta pentru un loc de munca la Ingrijire Batrani in Austria iti mai ramane 2-3 zile sa te pregatesti pentru calatoria pana la locul de munca in Austria. De transport ne vom ocupa noi, poti sa pleci fara griji.

Etapa IV
Ai ajuns la oferta locului de munca in Austria unde vei sta 28 de zile dupa cere vei reveni in tara. Dupa instalarea la oferta locului de munca un agajat Connect Job va tine lagatura cu tine pentru urmatoarele 28 de zile, pentru o buna desfasurare si optima a activitatii.
Connect Job te-a ajutat sa gasesti Oferta pentru un loc de munca la Ingrijire Batrani in Austria in doar 4 etape si maxim 10 zile.

Contacteaza cu incredere Connect Job

Referinţe

Nici o referinţă

Comentarii

Arată comentariile ca Liniar | Cascadat

Nici un comentariu

Adaugă Comentariu

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Form options

Comentariile adăugate vor fi trimise spre aprobare pentru a putea fi afişate.